Dorpsonderzoekannen.jouwweb.nl

mijn route

Tijdens mijn bezoek door Annen heb ik een bepaalde route gelopen met als doel om zo veel mogelijk elementen te zien van het dorp. Op deze pagina is deze route te vinden.   

 

Het kaartje

Op het kaartje hiernaast (EduGis, 2015 / http://kaart.edugis.nl/nederland.html) is mijn route vastgelegd. Klik op de afbeelding om deze te vergroten.
De blauwe lijn is mijn heenweg door het dorp. De rode lijn is de terugweg. De routes beginnen bij het bolletje en eindigen bij het kruisje. De gele sterren staan voor belangrijke elementen van het dorp die ik tijdens mijn route onderzocht heb. Zoals te zien is op de kaart, zijn er zeven sterren. Er zijn echter tien belangrijke elementen die ik onderzocht heb. De overige drie elementen zijn cultuureigenschappen en een belangrijk persoon voor Annen. Dit zijn geen tastbare elementen en deze zijn dan ook niet weergegeven op het kaartje.

De route

De route die ik gelopen heb begint in het noorden van het dorp, bij de rotonde. Vanaf hier liep ik naar het zuiden om hier Hunebed D9 te bekijken en onderzoeken. Hierna liep ik richting het zuidoosten. Hier heb ik de brink gefotografeerd en gefilmd. Nadat ik de brink onderzocht had, liep ik verder in de zelfde richting naar de derde ster op de kaart; het oude gemeentehuis. Ik heb het gemeentehuis goed bekeken, informatie opgezocht en meerdere keren gefotografeerd. Daarna liep ik verder. Ik kwam ten noordoosten van het gemeentehuis voor de eerste keer een Anner Oele tegen; ook deze heb ik gefotografeerd. Vervolgens ging ik richting de oude haven van Annen. Ik liep eerst zuidoostelijk en daarna in oostelijke richting. Bij de oude Haven heb ik een voorbijganger gevraagd of hij me iets kon vertellen. Ik heb een kort gesprek met de man gehad en ben daarna richting de zuid es van Annen gelopen, die ten zuidwesten van de haven ligt. Hierna ben ik noordwestelijke richting naar de oude molen gelopen, de zevende ster. Daarna ben ik via wat kleinere, onregelmatigere straten teruggelopen naar de rotonde, om op deze manier zoveel mogelijk van Annen te zien.

Maak jouw eigen website met JouwWeb