Dorpsonderzoekannen.jouwweb.nl

Logboek

Op deze pagina is weergegeven hoe ik gewerkt heb aan mijn product en wanneer ik wat gedaan heb. Ik kijk per week en per uur.

 

Week 19

Ik heb mijn dorp uitgekozen en haar site bezocht. Ook heb ik algemene informatie opgezocht; inwoneraantal, ontstaan (esdorp) en site/situation. Daarnaast ook bronnen opgezocht: site's, boeken en email-adressen. 

+- 5 uur

 

Week 20
oriëntatie naar de tien interessante punten; drie al uitgekozen. Begonnen met informatie verzamelen over Hunebed D9,  de molen en de brink. 
+- 4 uur

 

Week 21
Eerste bezoek aan het dorp Annen. Foto's gemaakt en door het dorp gelopen. Ook gekeken naar bouwstijl en gezocht naar nieuwe interessante elementen. Daarnaast ook de Anner haven bekeken en kort gesproken met inwoners. 
+- 4 uur (inclusief reistijd)

 

Week 22
Begonnen met de website. 'Skelet' gemaakt (pagina's maken, opbouw van de site) en de informatie die ik had uitgezocht verwerkt in de site. Daarnaast ook de huidige bronnen in APA verwerkt en op de site geplaatst. Het huidige werk direct verwerkt in de site, om het werk op deze manier bij te houden.

+- 5 uur

 

Week 23
De laatste elementen uitgekozen: de essen, Anner Oele, Boermarke en Roelof Schuiling. Daarnaast contact gezocht met AnnenToen en andere inwoners van Annen. Tweede dorpsbezoek, waarin de route gevolgd is die langs alle elementen gaat. Nog meer foto's gemaakt en informatie opgezocht over de interessante elementen en begonnen met de Annen Vroeger pagina. 
+- 10 uur

 

Week 24
Site bijgewerkt, informatie van mijn contactpersonen binnen Annen uitgewerkt en verwerkt in de site. 
Alle interessante elementen bijgewerkt en uitgebreid, inclusief foto's en afbeeldingen. Functiekaart, Annen Vroeger en Mijn route pagina gemaakt. Site opgemaakt, uitgebreid en gewerkt aan opbouw (lettergrootte,  links, etc.). 

+- 10 uur

Week 25
Over mij pagina gemaakt, inclusief reflectie en logboek. Laatste hand gelegd aan de site, laatste informatie verwerkt. Functiekaart en bronnen bijgewerkt. Op de donderdag de presentaties gegeven en de feedback verwerken. Laatste hand aan reflectie leggen en het onderzoek afsluiten. Site voor de laatste keer doorlopen.
+- 7 uur(inclusief presentaties)

 

Week 29

Aan de hand van de opbouwende feedback de site aangepast. De tien elementen toegelicht op de home pagina en tussenkopjes toegevoegd waar nodig. Daarnaast de Site en Situation (zie Annen Vroeger) aangepast en uitgebreid. Als laatste het geheel nog doorgelopen en spelling- en opmaak fouten hersteld. 

+- 6 uur 

 

Week 33

De week voor de laatste deadline. Voor de laatste keer alles doorgelopen en elke pagina individueel uitgebreid gecontroleerd. Ook het logboek is bijgewerkt. Als laatst is de bronnenlijst gecheckt. 

+- 4 uur 

 

Totaal aantal uren: +- 55 uur.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb